Top Massage In Maastricht

Published Nov 03, 20
6 min read

Hotstone Massage Maastricht

Ik geef klassieke massage (Zweedse), haptische massage, bindweefselmassage, polariteitenmassage en pulsen. Ik heb een speciale opleiding gevolgd voor massage van mensen met kanker. In Thailand heb ik 3 niveaus Thai yoga massage – Nurad Boran – gedaan. Op verzoek geef ik ook klankschaalmassages. Dit graag van te voren aanvragen. massage lounge maastricht price. Verder heb ik een praktijk in integratieve therapie.

Drie massagesoorten worden geïntegreerd: dynamische, intuïtieve en polariteismassage. Dynamisch: wiegen, schudden, rekken van het hele lichaam. Intuïtief: klassieke massage met kneden, strijken en kloppen. Polariteitsmassage: in balans brengen van de levensenergie door verschillende grepen en technieken. Massage voor kinderen en baby's, niet zozeer gericht op spieren of lichaamsdelen maar vooral op de huid en het aanraken op zich.

Tibetaanse massage als onderdeel van traditionele Tibetaanse geneeskunde die bestaat uit ademhalingsoefeningen, bewegingsoefeningen en (zelf)massage. Kum Nye kan op verschillende manieren van masseren duiden en richt zich op zowel het subtiele, energetische lichaam als op het fysieke lijf. massage lounge maastricht price. Doel is ontspanning en healing van lichaam - en daarmee de geest.Hawaïaanse massage waarbij het holistisch principe centraal staat. Lange, vloeiende bewegingen worden ritmisch uitgevoerd met handen en onderarmen, meestal met olie (Voordelige Massage In Maastricht). Doel: blokkades opheffen in energiestromen en zo de algehele levenskracht en gezondheid bevorderen. Lomilomi kan ook verwijzen naar andere massagevormen in Oceanië. Zachte massage van het lymfesysteem voor het versneld afvoeren van lymfevocht en het reinigen van het lymfesysteem.

Zachte massage die zich focust op de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. De massage baseert zich op de overtuiging dat reflexpunten corresponderen met de tijd voor de geboorte. Door deze punten te stimuleren kunnen blokkades worden opgeheven en levensenergie hersteld. Massage met hoofdzakelijk als doel: kalmeren en ontspannen.

Massage Belfort Maastricht

Stress vermindert en een algemeen gevoel van welbevinden neemt toe. Van oorsprong Chinese massage van de voet, gebaseerd op het principe dat de voetzool in contact staat met de rest van het lichaam via energiebanen. De in tien zones ingedeelde voetzolen worden gemasseerd en roepen een reflex op in een daaraan gekoppeld orgaan of klier.

Deze van oorsprong Japanse geneeswijze baseert zich op de aanwezigheid van universele levensenergie in het hele lichaam (massage lounge maastricht price). Door middel van handoplegging (direct of indirect) geeft de reikimasseur de energie door en brengt de energie van het lichaam weer in balans. Healing, ontspanning of algemeen welbevinden van lichaam en geest kan het doel zijn.

Met de vingers en duimen (en soms met handpalmen, ellebogen, of voeten) wordt druk uitgeoefend (met lichaamsgewicht) op dezelfde energiepunten als in de acupunctuur. Paramedische massage gericht op het verminderen van vermoeidheidsverschijnselen, ter herstel na blessures, ter voorkoming van letsel of ter voorbereiding op en verbetering van sportinspanningen. Sportmasseurs masseren voornamelijk de spieren en bevorderen zo de afvoer van afvalstoffen en stimuleren de stofwisseling.

Stoelmassage wordt vaak ter behandeling van blokkades in nek en rug ingezet, bij stress en slechte werkhouding, en ter verbetering van de doorbloeding, ontspanning, werksfeer en prestaties. Ook voor het behandelen en voorkomen van werkgerelateerde aandoeningen als RSI wordt stoelmassage ingezet. Tibetaans-boeddhistische massagevorm als onderdeel van Kum Nye waarbij het energetisch lichaam vrijgemaakt wordt van lijdensbronnen (relax maastricht).

Massage van het lichaam, gericht op de mannelijke of vrouwelijke energiestromen in het lichaam. Vaak wordt de term 'Tantra massage' gebruikt, waarbij massage van de erogene zones een belangrijke rol speelt. Combinatie van verschillende traditionele Aziatische therapieën zoals, acupressuur, yoga en reflexologie, met twee varianten, de Noord-Thaise Nuad Bo Narn en de tamelijk stevige Zuid-Thaise Wat Pho.

Kersten Massage Maastricht

Chris Massage MaastrichtSiam Spa Wellness Center Authentieke Thaise Massage Maastricht

Chinese massages zijn vaak een combinatie van Tui Na en Zhi Ya. Paramedische massage geënt op het oplossen van knelpunten (verkrampingen) in spieren, zogenaamde triggerpoints of spierknopen. Deze verhardingen kunnen elders in het lichaam klachten veroorzaken. Triggerpoints worden gemasseerd door kneden, druk, vibreren, injectie of met behulp van andere hulpmiddelen.

Duwen, grijpen, stretchen en knijpen van de spieren is een belangrijke techniek. Ook: 'Klassieke massage', waarbij de belangrijkste drie massagetechnieken worden ingezet: effleurage (strijken) van de huid, petrissage (kneden) van spieren en bindweefsel, en tapotage (kloppen) van spierweefsel. Aangevuld met fricties (drukwrijftechnieken), compressie (druk) en vibratie (trillen) bereikt een Zweedse massage vermindering van pijn, gewrichtsstijfheid en bevordert herstel na letsel.

Massagebenodigdheden - Massagetafel of zadelkruk: lees over welke hulpmiddelen de masseur kan beschikken (massage lounge maastricht price). Massagesalon - Uw eigen salon openen? Lees onze tips voor een succesvolle massagepraktijk! .

Hier vind je praktijken met verschillende massagevormen. De tabel is op alle onderdelen sorteerbaar. Je kunt ook nog zoeken via het zoekvakje rechtsboven. Heb je zelf een praktijk? Ga dan naar de Aanmeldpagina dan zetten we de website van je praktijk er bij. Heb je nog geen website? Vraag ons dan vrijblijvend om een offerte.

Massage Opleiding MaastrichtBaby Massage Maastricht

Spraytan, gezichtsbehandeling, Wellness massage, Treatment, Qi Gong, klankschaalsessie of massage, bij Tanning & Beauty Studio Heerhugowaard komt U helemaal tot rust... Middenweg 600, Heerhugowaard.

Jos Koch Massage Maastricht

Een massagebehandeling gebaseerd op de klassieke massage, intuïtief aangevuld met verschillende andere technieken, zoals cupping, dynamische-, energetische-, drukpunten-, hotstone-, triggerpoint- en/of magneetmassage. Afhankelijk van wat jij wenst en wat jouw lichaam vraagt leg ik de nadruk op een helende, activerende of ontspannende werking. Je ligt comfortabel en warm toegedekt op de massagetafel, eventueel ondersteund door het Cliënt Comfy massagekussen.

Geadviseerd wordt makkelijke soepele kleding aan te trekken (massage lounge maastricht price). Je ligt comfortabel op je rug en vanaf de voeten richting het hoofd, wordt je lichaam met zachte drukkende bewegingen en strekkingen behandeld. Dan draai je om in buikligging en wordt de achterkant behandeld. Bij de Thaise massage worden de energiebanen gevolgd en wordt de doorstroming in het lichaam geactiveerd, waardoor je zowel ontspanning als energietoename zal ervaren.

Massage Ria MaastrichtCrowne Plaza Maastricht Massage

je ligt comfortabel op de tafel in rugligging, en kan je (soepele) kleding aanhouden. Na een ontspannende warming-up van voeten, benen, armen en handen wordt de buik gemasseerd. De buik wordt hierbij ontbloot en met speciale olie behandeld. Tot slot wordt de buik weer toegedekt en wordt het lymfestelsel geactiveerd.

op de massagestoel worden de rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen uitgebreid behandeld, op een andere, meer dynamische manier dan de standaard stoelmassage. De oorzaak van klachten is niet altijd helder. Vaak is er een blokkade in het lichaam waardoor de energie niet meer vrij kan stromen en een disbalans ontstaat.

Door aanraking word je je bewuster van je lichaam en kom je dichter bij jezelf, bij wat je écht voelt. Emoties komen los en inzichten kunnen ontstaan, die kunnen leiden naar de werkelijke oorzaak van je (soms vage) klachten. Door te erkennen wat je voelt en te accepteren wat er is, maak je de weg vrij naar het oplossen van de blokkade.

Thaise Massage Maastricht Meerssenerweg

Dit is een proces waarbij ik je kan begeleiden en ondersteunen om je balans te hervinden. kijk onder Stoelmassage Deze massage is afgeleid van de Ayurvedische leer. De behandeling vindt plaats terwijl je zit op de massagestoel. Je kan de kleding aanhouden en er wordt geen olie gebruikt (Een Zalige Massage In Maastricht). Niet alleen het hoofd, maar ook de nek, schouders en armen worden meegenomen in de behandeling.

More from Shiatsu massage

Navigation

Home

Latest Posts

Holistisch Coach Opleiding

Published Jun 12, 22
6 min read

Opleiding Energetisch Therapeut

Published Jun 05, 22
6 min read

Holistische Arts

Published Jun 05, 22
6 min read