Thaise Massage Maastricht

Published Nov 05, 20
6 min read

Massage Behandeling Maastricht

Mijn naam is Miriam ben 58 jaar en gecertificeerd masseuse. Samen met mijn zus run ik een massagepraktijk. Tevens ben ik werkzaam in Zuid/Midden Limburg voor masseur aan de deur. Het concept van masseur aan de deur spreekt me erg aan. Mensen ontspannen het beste als ze thuis in hun eigen omgeving zijn.

Ontspanning is niet alleen heerlijk maar ook heel gezond. Middels massage wordt het lichaam diep gereinigd en van afvalstoffen ontdaan. Het lichaam voelt na een massage heerlijk ontspannen aan. Ook kunnen lichamelijke en stress gerelateerde klachten door een massage worden verminderd - massage places in maastricht. We kennen allemaal de hectiek en waan van alle dag baan, kinderen, huishouden, een druk sociaal leven sporten etc.

Gun jezelf zo’n rust moment. De hectiek kunnen we voor u niet wegnemen we kunnen er wel ervoor zorgen dat de” accu “weer kan opladen zodat u relaxter door het leven kan gaan. Ik hoop u binnenkort als uw masseur aan de deur te mogen begroeten.

Hallo en welkom op mijn website. Mijn naam is Sandrina Gemels. Ik woon al heel mijn leven in het prachtige Midden-Limburg in de gemeente Diepenbeek en baat hier sinds 2017 ook mijn eigen beauty-salon aan huis uit.

Dit is een massage gericht om je te laten ontspannen. massage places in maastricht. Ik masseer met verschillende technieken. Een ontspannende massage met warme stenen. De warmte werkt goed door in de spieren. Een diepte massage door de druk die gegeven wordt met de bamboe. Voor een stevigere massage. Een zwangerschapsmassage is een uitstekende manier om klachten te verminderen en je rustiger te voelen! Dit is een gecombineerde massage.

Massage Maastricht KortingMassage Maastricht Station
Deep Tissue Massage MaastrichtVan Der Valk Maastricht Massage

Gemasseerd worden de reflexzones, acupressuur punten en de meridianen in de voeten en onderbenen (massage places in maastricht). Deze massage kan zowel over de kleding heen, als met olie op de huid gegeven worden. Een gezichtsmassage die gegeven wordt met speciale “visjes” van hoorn. Een techniek uit China. Massagetherapie wordt toegepast om klachten van uiteenlopende aard te verhelpen of te verlichten.

Guasha is een eeuwenoude schraap- techniek waarbij met een jade- of andere steen, afvalstoffen uit het lichaam geschraapt worden - massage places in maastricht. Hierdoor gaat bloed en energie weer beter stromen waardoor diverse klachten kunnen verminderen. Maandag - Vrijdag : 10 uur - 20. 30 uurZaterdag : 10 uur - 13. 30 uur De praktijk is niet geopend op maandagochtend en vrijdagavond.

Massage Duo Maastricht

Ontspannen en helemaal bij jezelf komen,weer in balans, uit je hoofd en terug in je lijf. Ontspanning en rust is nodig om je lichaam en geest te laten herstellen van inspanning en activiteiten. Bewust worden waar de spanningen in je lichaam zich vast zetten, ik nodig U uit om met aandacht te voelen, en aanwezig te zijn.

Ze verminderen stress, spierklachten en hebben een positief effect op de bloeddruk. Je voelt je geestelijk en lichamelijk weer fit. Ervaar het zelf!Reserveer een afspraak of neem contact op voor meer informatie.

Massages dienen al lang niet meer als pure klachten-bestrijding, het is preventief, goed voor de gezondheid en verder “gewoon lekker”. Het is een zalig gevoel als je lijf mag ontspannen en even niets “moet”, alleen maar liggen en mogen genieten van de zachte aanraking en zich hieraan helemaal overgeven. Het gevoel van een diepe ontspanning dat door een massage ontstaat is met niets te vergelijken en eigenlijk niet uit te leggen: je moet het aan den lijve ervaren.

Wij zorgen voor de nodige hygiënische maatregelen. Ú hoeft geen mondkapje te dragen. Op uw verzoek dragen wij een mondkapje. Heeft u corona verdachte klachten? Maak dan geen afspraak bij ons! Bent u in aanraking geweest met iemand die corona heeft of corona verdachte klachten had? Maak dan geen afspraak bij ons! Wij geven ook weer duo-massages, dus u bent ook samen weer van harte welkom, mits de bovenstaande regels in acht worden genomen.

Vraag altijd bij ziekte uw behandelend arts toestemming of u gemasseerd mag worden. Zoekt u een massage Maastricht centrum?Wilt u genieten van een heerlijke massage in Maastricht centrum,dan bent u hier aan het goede adres! Even heerlijk wegdromen en ontspannen, zo gezond! Door een massage te ondergaan zult u alle stress van de dag los kunnen laten, daarbij werkt een massage genezend voor lichaam en geest.

Samen met uw vriend/vriendin, man/vrouw gemasseerd worden in dezelfde ruimte door twee therapeuten, dat kan bij ons! Duo-massage een unieke, exclusieve en dus een onvergetelijke ervaring!Samen tegelijkertijd van een massage genieten, dus samen relaxen op hetzelfde moment en in dezelfde ruimte (massage places in maastricht). De massage is daarnaast heel gezond voor uw lichaam,uw spieren worden gekneed en opgeslagen afvalstoffen worden afgevoerd.

Het hele lichaam wordt van top tot teen door knedende, zachte en warme handen aangepakt. Deze massage geeft dan ook een gevoel van rust en heeft een helende werking op lichaam en geest. De Hotstone massage waarbij u wordt gemasseerd met warme basalt-stenen werkt heerlijk ontspannend. De warmte dringt diep door in spieren en botten, hierdoor lossen ook vermoeidheid en spanningen op.

Ayurvedische Massage Maastricht

Maar natuurlijk ook als u dus gewoon lekker wilt genieten. Heerlijk genieten van een rustgevende en helende voetreflexologie massage in Maastricht!Reflexologie is een Chinese en Indiase behandelmethode. De voeten worden hierbij gemasseerd wat dus een heerlijke ontspanning teweeg brengt. Reflexologie zou dus ontstaan zijn in China 3000 jaar voor Christus.

Nh Hotel Maastricht MassageVan Der Valk Maastricht Massage


Een massage zal u goed doen! Last van nek, schouders en rug of heeft u vaak hoofdpijn? Een massage rugklachten is dan aan te bevelen. Onze massagetherapeuten zijn opgeleid om ook rugklachten en hoofdpijnen te behandelen - Goede Massage Bij U In Maastricht. Samen genieten van een duo massage in Maastricht centrum?Een duo massage is compleet genieten!Bent u een weekendje weg in Maastricht en zoekt u naar een heerlijk ontspannend dagje?Dan kunt u bij ons terecht voor een heerlijke duo-massage!Samen met uw vriend/vriendin, moeder/dochter, man/vrouw een massage?U wordt uitsluitend gemasseerd door gediplomeerde massagetherapeuten.

Even een luisterend oor. Wilt u graag spiritueel advies? U kunt bij ons terecht voor spiritueel advies & coaching gesprekken. Therapeutische Praktijk KerstenMaastrichter Pastoorstraat 146211 BV Maastrichtinfo@massagecursuslimburg. nl .

In Venray vind je schoonheids- en kapsalon Bibi Essentials. Je bent hier aan het juiste adres voor make-up, massages, een pedicure, harsen en haarstyling. Eigenaresse Babara heeft meer dan 6 jaar ervaring en is gespecialiseerd in black hair, weaves en braids. Babara werkt professioneel en vindt een persoonlijke benadering belangrijk.

Er wordt altijd naar je wensen geluisterd en je krijgt hier eerlijk advies (massage places in maastricht). Welke behandeling je ook kiest, Babara zorgt ervoor je dat je tevreden haar salon verlaat. Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

Bij Ayurvedisch Centrum Roermond kun je terecht voor verschillende Ayurvedische massages en therapieën - massage places in maastricht. Deze staan hierboven in het menu. Hoe Ayurveda in mijn leven kwam. Na een aantal burnouts die ik 15 jaar geleden heb gehad kwam ik erachter dat het leven anders in elkaar steekt en ik mijn leven moest veranderen! Dit was voor mij achteraf de grootste verandering naar een leven wat bij mij past.

Tijdens mijn omslagpunt ben ik veel gaan reizen (massage places in maastricht) (Diepe Massage Maastricht). In India een van de landen waar Ayurveda zicht bevindt voel ik me als een vis in het water. Al snel ging ik me verdiepen in Ayurvedische voeding en liet ik mij Ayurvedisch masseren. Het was een totaal andere ervaring dan een westerse massage, totaal overgoten met warme biologische kruiden olie.

More from Shiatsu massage

Navigation

Home

Latest Posts

Holistisch Coach Opleiding

Published Jun 12, 22
6 min read

Opleiding Energetisch Therapeut

Published Jun 05, 22
6 min read

Holistische Arts

Published Jun 05, 22
6 min read