Professionele Massage In Maastricht

Published Nov 10, 20
6 min read

Relax Sport Maastricht

Rolf & Ruth hebben samen MOOD opgezet (massagesalon maastricht). chinese massage maastricht shangri-la. Rolf heeft na verschillende banen in het bedrijfsleven besloten het massage vak in te duiken. En dat bleek heel erg te passen. Maar zijn passie voor trainen en lesgeven kon hij niet lang onderdrukken. Dus hij werd al snel massage docent. Vervolgens ontstond er een enorme ambitie om zelf een opleidingsinstituut op te zetten, maar dan anders! zoals het een eigenwijs iemand betaamd.

Voor de look & feel, de producten en de webshop en de gehele backoffice. chinese massage maastricht shangri-la. Ons docententeam bestaat uit zeer goede docenten Maureen, Laura, Mariëlle, Nadine, Merle, Kelsey, Iris, Brigitte, Sanne, Maike, Mariska, Iris, Muriël, Daphne en Rolf.

is de massagepraktijk van Ed Kamperveen. Hierbij stel ik mij graag even aan u voor. Mijn belangstelling voor massage ontstond in het begin van de jaren negentig, toen ik tijdens een druk ondernemend bestaan de behoefte voelde om me regelmatig te laten masseren. Ik merkte dat massage voor mij een ultieme manier was om me te ontspannen en me weer op te laden.

Massage WellnessMassage Behandeling

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept en bekwaamd in verschillende massage technieken waaronder Klassieke ontspanningsmassage. Ook leerde ik werken met etherische oli�n. Ik genoot van alles wat ik leerde, maar toen de ayurveda op mijn pad kwam (duizenden jaren oude Indiase gezondheidsleer), was ik pas echt verkocht. Bij de ayurvedische massage wordt gewerkt met warme kruidenolie, die naast een diepe energetische en ontspannende werking ook sterk bijdraagt aan een betere gezondheid.

Inmiddels ben ik gediplomeerd Ayurvedisch Massagetherapeut en aangesloten bij de NASA�, de Nederlandse Associatie van Ayurvedische Therapeuten. Tevens ben ik APB geregistreerd (Sanskriet voor: bijscholing en kwaliteitsbewaking) en ondersteun ik het gedachtengoed van de beroepsvereniging ANVAG (Algemene Nederlandse Vereniging voor Ayurveda Geneeskunde ) Tevens aangesloten bij de geschilleninstantie "SCAG", Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen.

Massage Stenen

Wilt u meer weten over de manier waarop ik werk, of over ayurveda? Kijk dan bij de diverse aanklikmogelijkheden in de linkerbalk. Extra aan te bevelen: - masseren om de huidvezels te versterken, vet af te voeren en de gezondheid te bevorderen,- workshops organiseren om zelf aan vrienden of partner een massage te geven,- organiseren van Wellness arrangementen (voor twee personen) in mijn praktijk, of elders, bijvoorbeeld bij u aan huis.

Het geheel duurt ca. een dagdeel. Wilt u hier meer over weten, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, maak dan contact met mij via 06-53350076 of email. Wilt u weten waarom massage goed is voor iedereen, download deze folder door te klikken. Kijk ook verder op de pagina "links en downloads".

Ed Kamperveen. p. s Kijk altijd op de pagina voor de laatste ontwikkelingen. Een cadeaubon geven of ontvangen is altijd leuk. Kijk hiervoor bij tarieven & informatie.

A spa is a location where mineral-rich spring water and sometimes seawater is used to give medicinal baths. Spa towns or spa resorts including hot springs resorts typically offer various health treatments, which are also known as balneotherapy. The belief in the curative powers of mineral waters goes back to prehistoric times.

Massage TherapieMassage Behandeling

Bent u opzoek naar een goede Thaise massagesalon? Dan is Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort het juiste adres. In onze Thai massagesalon geven wij onder andere de Thaise Traditionele Massage en Thaise ontspanningsmassage die door onze gekwalificeerde Thaise masseuse gegeven worden. De Anti-stress of Scrub massage kunt u uiteraard ook ervaren in onze massagepraktijk.

Maastricht Massage

Massagepraktijk Alt

VM3R+2G Maastricht, Nederland
+31621153315
Body Pleasure Maastricht

Uit Azië kennen we veel soorten massages. Er wordt dan ook veel gezocht naar Aziatische massage of Asia massage als mensen last hebben van spierpijn, stress, moedeloosheid of gewoon even helemaal willen ontspannen. Van de Aziatische massages is de Thaise massage de meest uitgebreide massage, die zich bewezen heeft als zeer effectief.

Massage PraktijkMassage Therapie

Ook wel bekend als: De bewegingen lijken op de Asana’s van Yoga, de aandacht voor de drukpunten op Nadi’s uit Ayurveda en de meridianen uit de Chinese Geneeskunst In onze massage salon Amersfoort hebben wij de volgende massage behandelingen: Traditionele Thaise Massage zonder olie Deep Thai massage met olie, Thaise ontspanningsmassage als Aromamassage of Herbal massage, anti stress massage, Scrub massage, lichaamsverzorging en voetmassage.

Onze massagepraktijk is hygiënisch en smaakvol ingericht waarbij u zich op u gemak zal voelen (chinese massage maastricht shangri-la). Share with your friends Also find us on… or contact us by email or phone .

Er zijn verschillende soorten ontspanningsmassages die ik kan geven Zoek je een moment van rust in de drukte van alledag? Bij “Take Time For Life” kun je ontspannen, tot rust komen en jezelf weer opladen! Een massage geeft je die ontspanning, de rust en/of zorgt juist voor die extra energie. massage maastricht.

Je wordt je bewust van de signalen van je lichaam en je voelt je na een massage weer meer in balans. Een massage kan daarnaast ook helpen bij fysieke klachten, zoals rugpijn of een gebrek aan energie. Diepe en efficiënte ontspanning in relatief korte tijd Snellere afvoer van afvalstoffen en snellere aanvoer van voedingsstoffen waardoor spieren zichzelf sneller kunnen herstellen Oplossen/verminderen van klachten (zoals spierpijn, hoofdpijn, etc.) Verbetering van het immuunsysteem (dus minder griep en/of verkoudheid) Bij een massage gaat het erom dat je je prettig voelt, je kunt dan ook aangeven of je de druk wat harder of juist wat zachter wilt.

Ontspanningsmassage Maastricht

Een massage in combinatie met stenen of met Ceramic Wonder stenen is ook mogelijk. Maar voor erotische massage moet je ergens anders zijn. Massagepraktijk Take Time For Life in Doesburg beschikt over een warme massageruimte, een professionele massagetafel (een lange en brede tafel, met borstuitsparingen en comfortabele bekleding). Er wordt tijdens de massage gewerkt met een breed scala aan oliën (waaronder Oill’n More, Aloë Vera en doTerra).

Deze zachte harmoniserende massage komt uit Thailand. De rug wordt eerst 20 minuten met verwarmende kruidenstempels opgewarmd en dan volgt een 20 minuten durende massage van de rug met warme olie (chinese massage maastricht shangri-la). Dan 10 minuten hoofd en 10 minuten onderbeen/voet massage. Het werkt erg ontspannend, stimuleert de bloedsomloop en kan bij vele klachten worden ingezet.

Massage ExclusiefMassage Therapeut

In de Ayurveda wordt de mens in 3 types ingedeeld, vata, pitta, kapha. Meestal ben je een combinatie. Hier horen een heleboel kenmerken bij, zowel geestelijke als lichamelijke. Met behulp van een vragenlijst kun je je type vaststellen. Dat bepaalt dan de olie waarmee ik masseer. De massage met de warme olie werkt rustgevend, zorgt voor afvoer van afvalstoffen en is harmoniserend.

Stoelmassage is een korte massage van 30 minuten op een speciaal daarvoor ontwikkelde ergonomische stoel. Het is gericht op rug/schouders/nek/hoofd/armen en handen. Bij deze massage kan de kleding worden aangehouden. De stoelmassage is een combinatie van grepen uit diverse disciplines. In de behandeling worden veel knedingen gegeven en wordt weinig van drukpunten gebruik gemaakt.

Stoelmassage is geschikt als je last hebt van stijve nek/schouders/rugspieren,vermoeidheid, weinig energie, stress, hoofdpijn, slapeloosheid maar ook tervoorkoming van RSI en tennisarm. Lomilomimassage is meer dan alleen een massage. Het komt van Hawaï en is diep en krachtig lichaamswerk vol met compassie en warmte met een chant en muziek van Hawaï.

Thaise Massage Maastricht

Tijdens de sessie wordt met veel warme olie op het hele lichaam gewerkt. Bij het begin van de sessie mag je een intentie of doelstelling vanuit je hart uitspreken en deze hartewens wordt de focus van de sessie. terug naar de homepage .

More from Massage matras

Navigation

Home

Latest Posts

Holistisch Coach Opleiding

Published Jun 12, 22
6 min read

Opleiding Energetisch Therapeut

Published Jun 05, 22
6 min read

Holistische Arts

Published Jun 05, 22
6 min read